Activity

  • Kvist Hickey posted an update 4 years, 1 month ago

    Homogenní směs mohli pohled jako jednoduché přístup dělat sendviče, nicméně to triple-testovány recept na Dobrý Úklid Hodnocení Kuchyň je jen jako jednoduché a další svěžím. Nejlepší v rodiny neděli ráno jídlo nebo pár 30-minutové večeře (snídaně pro večeři, někdo?) , nejlepší recept je vlastně a classic pro pár důvodů: To je adaptivní rychlé, a nejlepší ze všech, populární s děti a dospělí podobně. , Zda jste bojuje nebo krátký na složky spolu s otáčením dovedností, check tyto expert doporučení od Susan Westmoreland, kulinářské manažer, před dostat z vašich plotna.

    Co to je Key Nejlepší palačinky?

    Slovo: mléko. ‘Kyselost v podmáslí je nejjemnější palačinky,’ Westmoreland státy. ‘Pro optimální kypřící výsledků, snížení prášek do pečiva v receptu níže dva lžičky a přidat 1/2 lžička jedlé sody.

    jak jste vytvořit palačinky nadýchané?

    To je jednoduchý: ne přes mix mokré a suché ingredience. ‘Za prvé, dát all vaše suché přísady do velký mísy a metla add kvašení(s) pomocí cukr a chléb a také clear žádné kusy,’ Westmoreland doporučuje. ‘V další mísy dip vaše mokré přísady aby zajistily vejce, máslo, mléko, a čokoláda jsou plně směsi. Jakmile to je dokončeno, nalijte mokré přísady v míse suché přísady a poskytnout to a pár šlehače, jen, dokud se všechny v mouka se navlhčí.’ Je to ne požadavek kombinovat těsto protože budou rozpustit, dokud se všechny hrudky jsou odešel.

    jak jsem horizontální palačinky?

    Pro tenčí palačinky, přidat více mléka těsto trochu o trochu a brzy dostat potřebné konzistence.

    Mohl udělám palačinky bez vajec?

    vytvořit, jen zvýšení prášek do pečiva 1/2 lžička a přidat up 1/4 šálku extra mléko potřeboval vytvořit tekuté těsto.

    Mohl I palačinky bez mléka?

    Opravdu, je možné udělat palačinky s voda, káva, nebo šťávy (jako ÚŘ. věst. !) kapaliny. Použijte 1/4 pohár kapaliny vyhnout a těsto.

    Co udělat, přidat v palačinky?

    Pro berry sendviče, v šálek borůvek nebo bobule do těsto. Pro banán sendviče, dát v bramborovou zralé banán. Pro ořechovou palačinky, přidat 1/2 šálku , jemně nasekané pekanové ořechy nebo vlašské ořechy. získat Nápravných kůru, přidáme 1 lžička strouhaným pomeranč nebo citron kůru. Add 3 oz z cream sýr těsto.

    V případě jste hledal mnohem zdravější alternativa, vyměnit 1 / 2/50% allpurpose mouky za celozrnné pšenice nebo pohanka.

    Co udělat, přidat sendviče?

    Pro berry sendviče, přinést šálek borůvek nebo jahody těsto. Pro banán palačinky, přidat a banán. Pro ořechovou klobása, include 1/2 šálku nasekané pekanové ořechy nebo vlašské ořechy. , Aby si vysál kůru, přidáme 1 tsp strouhaným citron nebo pomeranč kůra. těsto, přidejte 3 oz jemně nasekané smetanový sýr smetanový sýr sendviče.

    , Pokud jste snaží najít zdravější alternativa, vyměnit půl allpurpose mouky za celozrnné pšenice nebo pohanka.

    Teplo 12-palcový non stick pánvi nebo pánev nad střední ohni, dokud se kapka vody proof; potřete lehce olejem.
    klikněte zde dávek kopeček těstíčku mizivou šíří 3 1/2 palce každý. Vařit dva až tři minut nebo, dokud bublinky a okraje jsou suché. S širokým špachtle vařit 2 minut až zlatá. Transfer talíř nebo udržet trouby.

    Opakujte s zbývající těsto, kartáčování pánev použitím více oleje, pokud nutné.